circle-deco

Yli 30 vuoden kokemuksella

Mekaner Oy on oululainen vuonna 2009 perustettu liikkuvan kaluston kylmälaitteisiin erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on yli 30 vuoden kokemus liikkuvan kaluston lämmönsäätölaitteiden parissa. Työllistämme alan huippuammattilaisia. Lisäksi teemme raskaan kaluston lasien vaihtoja ammattitaidolla ja joustavalla aikataululla asiakkaan tarpeita kuunnellen. Hydrauliset iskuvasarat kuuluvat myös palveluvalikoimaamme, joista on yli 20 vuoden kokemus.

Tarjoamme asiakkaille joustavaa ja ammattitaitoista palvelua kellonajasta riippumatta silloin kun asiakas sitä tarvitsee. Vahvuuksiamme ovat joustavuus, ketteryys, nopeus ja luotettavuus.

Korjaamomme sijaitsee Kempeleessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käytössämme on myös hyvin varusteltu huoltoauto ja erittäin kattava varaosavarasto kaikkiin kylmäkonemerkkeihin.

Olemme mukana paikallisen urheilun
tukemisessa

Mekaner on mukana tukemassa oululaista junioriurheilua, sillä koemme tärkeäksi olla mukana edistämässä liikunnallisia elämäntapoja. Sponsoroimme Oulun Lippo Juniorit ry:n Pesäpalloa sekä KKP:n  U10-11 Jääkiekkojoukkuetta.

Liikkuvan kaluston kylmäkonepäivystyksemme palvelee sinua 24 h vuorokaudessa päivästä riippumatta.

Ota yhteyttä